onsdag 19. mai 2010

Jippy..jeg fant jeg fant!!

I dag har jeg vært rundt om kring på forskjellige butikker for å se etter hyller som jeg kan bruke i drivhuset og ellers i hagen… Og det var ikke første gang i dag at jeg var å kikket meg om etter noe jeg kunne like…

   20.05.2010 005

…så dukket altså disse opp i dag….

Jeg er såååå fornøyd!!

Det kan vel kalles for gjennbruk, for jeg har kjøpt dem brukte. En butikk har brukt dem som en del av utstillingen sin i lang tid. Og de trodde tydligvis ikke at noen hadde lyst på dem….helt til jeg kom.  Damen som til slutt solgte dem til meg, lurte på om jeg mente at jeg ville ha dem… (hun likte dem tydligvis ikke…)

Hyllene er av jern, med løse treplater som ligger i vær hylle. Jernet er begynt å ruste litt, og det liker jo jeg veldig godt. Denne minste hyllen måtte jeg teste hvordan tok seg ut på terrassen…

 

20.05.2010 021   

Så er det hylle nr. 2. Den er litt høyere. Den ble sporen straks plassert ute i drivhuset!! Det stygge hvite campingbordet er nå kastet…. Det er igrunn rart at campingbordet har fått stått i drivhuset helt til nå…:)

Men denne hyllen syns jeg er med på å skape atmosfære i drivhuset...

Og det jeg like!

Jeg kjøpte også noen  store potter som jeg skal potte om tomatplantene og agurkene i. De plantene trenger mere plass nå ser jeg…røttene kommer ut på undersiden..

Så nå skal jeg ut en liten tur til i drivhuset…her er det ikke kveld enda! Skal bare potte om litt og flytte litt rundt på plantene der inne. Det er jo helt normalt å ha en aldri så liten ommøblering når en har anskaffet seg et nytt møblemang…hehe

 

Lurer på om jeg snart kan plante ut sommerblomster som jeg har sådd av frø… ? Det kan da ikke være mulig for flere frostnetter nå….Jeg har satt plantene utenfor drivhuset på dagen for tilvenning… Men har tatt dem inn om ettermiddagen. Hva siere dere der ute, er det fortsatt litt for tidlig?

Ha en fin kveld!

Anita

5 kommentarer:

 1. OJOJOJOJOJ! Steike, heldige deg! Jammen har du kommet over litt av et kupp ja! Hyllene var kjempeflotte, skjønner godt at du må være litt småhyper og vil "om-møblere" nå ja! hihi.

  Drivhuset ditt er virkelig en drøm, og med slike hyller blir det jo ikke akkurat mindre vakkert...! Flinke deg!

  Ønsker deg en herlig kveld!

  SvarSlett
 2. Så flott at du fant noe du likte! Jeg er ikke kommet så langt enda at jeg har begynt å lete engang. Holder på å finne romfølelsen.
  Mange av frøplantene har jeg satt ut litt etter litt. Det ser ut til å gå bra, men veksten stopper opp litt i begynnelsen. Tror at til helga så blir veldig mye satt ut. Ingen stor sjanse å ta det nå.

  SvarSlett
 3. Kjempefine hyller! Slike kunne jeg også godt tenke meg...Kos deg!

  SvarSlett
 4. Åååå...heldige du! SÅ nydelige hyller! Rust er jo bare kronen på verket :) Akkurat noe sånt er jeg på jakt etter også

  SvarSlett
 5. Heldiggris:) De var råflotte:) Moro når man finner noe men virkelig liker:) Klem

  SvarSlett