mandag 24. mai 2010

Endt pinsehelg….

Nå i pinsehelgen har vi vært på vår første båttur denne sesongen…Det var deiligt. Jeg  hadde med meg sykkelen min, og dermed fikk jeg ta meg en god sykkeltur på lørdag. Jeg er helt i min egen verden når jeg får sykle på ukjente og nye veier. I 2,5 time vare jeg helt alene….

Det flotte med å reise på tur, er jo å komme hjem igjen!!!

Så etter å ha bært pikk og pakk inn fra bilen, bar det rett ut i  hagen….

....og her var det forandringer ….

21.05.2010 003   21.05.2010 001

Dette er en av de 2 perlargoniene som jeg har klart og overvintre (…og det er jeg kjempekry over at jeg har klart!!)…Jeg har også tatt noen stiklinger av disse, og de ser ut som trives og er begynt å vokse.

Det er doble hengepelargonia…jeg husker ikke navnet..Noen som aner hva disse kan hete??

21.05.2010 010   21.05.2010 008

Vi har litt spireahekk ved terrassen, den står også i full blomst nå. Den hekken skal jeg beskjære etter avblomstring.

 

21.05.2010 021   21.05.2010 022   21.05.2010 024

..….Jeg kommer alltid til å tenke på havhester når jeg ser ormegresset holder på å springe ut…

   

21.05.2010 014   21.05.2010 012

Åsså disse dustene her da. De er så skjønne….det er avblomstrede kubjeller.. Her kan du se når de sto i blomst. De er selvfølgelig skjønne i blomst også.

I morgen skal jeg plante ut resten av sommerblomstene som står igjen i drivhuset.

Ha ei fin uke alle som er innom!

 

Klem Anita

4 kommentarer:

 1. Ser at våren har kommet lenger hos deg enn her hos oss. Spireahekken her har masse grønne blad- men noe tegn til blomstring er det fortsatt ikke. Plommetreet og morellene derimot står i fullt flor og tulipanene har endelig begynt å opne seg. Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 2. Jeg kan nok ikke hjelpe deg med navnet på pelargonene dine, men fine er de. Du spurte om jeg samlet, og det gjør jeg. Og vinterens oppbevaring av dem på stuer, soverom, kjøkken og diverse, holdt på å ta knekken på et ellers fredelig ekteskap. Det var da forslaget om nytt drivhus kom på bordet,- ble avgjort og bestemt i løpet av "no time".
  Jeg er enig med deg i at det en stor del av gleden med å være på tur er å komme hjem. Heldig er du som har fått ut så mye av sommerblomstene dine. I natt var her nesten nede i null grader igjen. Litt for kaldt for noen av plantene. Ha en fin hagedag.

  SvarSlett
 3. Ser du har hatt en fin pinse, og tur med båten. Slett ingen dum ide å ta med sykkel, kommer langt avgårde, og får sett mye.
  Vokser og gror gjør det hos deg også. kan si at det spirer her også , og er så kry. Og mannen min er minst like kry, kommer og sier hver gang det dukker opp en ny blomst eller et nytt skudd, herlig.
  Akuratt nå har det nettopp vært en haglebyge, og måtte springe ut å berge noen sommerblomster, helt utrolig.
  Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 4. Så fin båtpinse du har hatt med innlagt sykkeltur hlet for deg selv :) Smart å ta med sykkel i båten!
  Så moro med overvintringspelargonia, jeg er nyfrelst på området og har nå en samling på 3 stk og en stikling underveis :)

  SvarSlett