onsdag 5. mai 2010

Hekken springer ut...og nytt bed

I søre delen av hagen har vi en agnbøkhekk som skjermer for vind, men aller helst for innsyn…. Vi har et fortau som går rett framfor hekken, og akkurat nå føler jeg det skal bli deilig med litt kamuflasje for forbipasserende mens jeg er i hagen.. Og hvis du kikker veldig godt etter på bilde, så kan du nemelig se at hekken er begynt å  springe ut. Og bare så det er sagt…nå bladene først begynner og komme, så skjer det normalt veeeldig raskt.

  04.05.2010 005


..men akkurat nå er raskt ikke raskt nok…

Jeg er ute hver dag i hagen, og ikke at jeg ikke liker folk, men når jeg har vært på jobb hele dagen, og har laget middag, og følgt ungene på deres daglig aktiviteter, da er det ikke så mye igjen av dagen…da har jeg har behov for å være litt “alene” når jeg er ute i hagen. Dette er mitt friområdet, og da skal jeg kunne være der ute, uten å ta hensyn til forbipasserende, og høre på hva de mener om det ene og det andre…..Jeg er egentlig kjempesosial, men av og til orker jeg ikke å prudle med forbipasserende som jeg egentlig ikke kjenner…. Men nå ser jeg da altså raskt lysere tider i møter, om 2 uker vil denne hekken være helt tett for innsyn….forhåpentligvis da!

Dette ble litt syt, men det er det ikke ment som! Jeg gleder meg bare masse til jeg får en -

tett og grønn agnbøkhekk, slik at den kan gjøre jobben sin!! 

04.05.2010 008

Jeg har begynt å grave ut et nytt bed – midt i plenen….(Ja kjære, det blir mindre plen å klippe.:) ) Her har jeg tenkt å flytte noen stauder som er litt malplassert andre steder… Jeg har tenkt at dette skal bli et hvit bed….med litt innslag av mørkt lilla..svart . Det er her jeg har planer om å plante ut Dahlianene mine….Men det er veldig på planleggingsstadiet, men utgravingen er altså i full gang….'

Minstejenta lurte på om jeg tørket torv der ute på plen, om vi skulle fyrer med dette til vinteren….hehe…hun har sett at de tørket torv på denne måten på “Farmen”…. Jeg skal fortsette med dette hvite bedet denne uken. Må få litt fortgang i prosjektet og få parkert staudene som skal flyttes, før de blir for store...

Jeg fått pakke fra Bakker…kommer tilbake til det i morgen!

He en fin onsdag alle sammen!

 

Klem Anita

4 kommentarer:

 1. Agnbøk er så vakkert, håper hekken din bli grønn og tett og fin i løpet av få dager :)
  Ja, hva skal man med plen ;) Her er det nesten ikke noe igjen :)

  SvarSlett
 2. Jeg forstår godt ditt behov for å være alene i blant. Om vi er aldri så sosiale så trenger vi tid for oss selv. Misunner deg bøkehekken. Bøk er av de trær som ikke trives så godt her. Men fine er de. Særlig som hekk.

  SvarSlett
 3. For en fin blogg du har! Jeg har kikket gjennom mange hageblogger i det siste og synes skriver bra og har interessante innlegg. I tillegg ser jeg at jeg kan lære litt her! :D

  SvarSlett
 4. Klart du har behov for å være alene i hagen når du har en jobb å gjøre der, så får håpe hekken blir grønn på entotre.
  Spennende med nytt bed, hørtes flott ut med hvitt og mørklilla. Ikke rart jenta spurte om du skulle fyre med torva :O) den ligger der jo så fint at.
  Kjekt når ungene liker hagesysler, da blir det jo så artig å se hva alvingen blir av potetsettingen.
  Lykke til med videre arbeid.

  SvarSlett