fredag 21. mai 2010

Endelig blomstrer de første...

….blomstene på kirsebær treet vårt!! Vi kjøpte treet i fjor, så vi gleder oss til at treet skal vokse og bli stort og bugne av store, saftige kirsebær…Jeg elsker kirsebær!

Blomstene på epletrærna står fortsatt i knopp….de vil nok slå ut i full blomst i løpet av helgen. Frukttrærne blomstrer så seint i år. Det er vel naturlig nok på grunn av kulden vi har hatt i mai…Men er blomstringen i gang!!

  21.05.2010 033

I dag da jeg kom hjem fra jobb, så hadde mann min kjøpt med en bukett hvite roser hjem….. er jeg ikke heldig som har en mann som gjør sånt…helt bare for han har lyst…til å glede meg. E d løye eg elske an:)

 

21.05.2010 074  21.05.2010 078  21.05.2010 080

Mmmm herlig med hvite roser...Jeg blir så glad når det endelig er helg etter en hel uke på jobb, og når det da i tillegg står en bukett med roser på bordet….Ja kan det bli et bedre utgangspunkt til fantastisk helg…??? 

21.05.2010 077

Med disse bildene vil jeg ønsker dere alle en riktig fin pinsehelg!!

Klem Anita

6 kommentarer:

 1. Så deilig med blomstring!! Her er epletreet i gang heldigvis. I fjor var det nesten ignen blomster og det er jo litt trist da.
  God pinse!!

  SvarSlett
 2. Nydeeelige epleblomster! Så snill mann du har som gir deg så skjønne blomster!
  God pinse til deg også :)

  SvarSlett
 3. All blomstring er forsinket hos oss, men nå kommer i hvert fall plommetrærne. Jeg kan ikke huske en pinsehelg med så lite blomstring på mange år. Derimot kan jeg huske pinsehelger hvor blomstringen har vært over. Så har vi forhåpentligvis noen fine uker foran oss. Ha en fortsatt god helg.

  SvarSlett
 4. så hila vakre bilder.. blomster på frukt-tre er så nyyydeligt!! her står de i flor også, men nå kom det regn og det ligger allerede blomsterblader strødd under frukttrærne, håper bare biene har fått vært innom dem....
  ha en fin pinsefri...
  klem,magny

  SvarSlett
 5. Nydelig med kirsebær - så flotte hvite roser du fikk av mannen. Jeg skjønner godt at du setter pris på han! Ha en flott pinsehelg!

  SvarSlett
 6. Heldige deg!! snakker om, tror ikke det er så mange mannfolk som er som din gitt! :o)

  Nyyyydelig kirsebærblomstring - så spennende å se om det kommer noen bær i år!! Jeg plantet også et morelltre her i hagen i fjor, og er superspent på om det kommer noe bær i år. Blomstringen har vært stor, så jeg krysser fingrene! Tenk det hadde vært stas!! :o)

  Her hos oss har også epletreblomstringen startet sent, bare såvidt kommet i gang denne helga. Men nå er plutselig varmen her, så nå skjer det virkelig ting i hagen!!

  Hmm, var det du som lurte på type støp jeg brukte når jeg støper med betong? Bruker vanlig tørrmørtel, mener den heter b30 eller B25 eller noe. Jo større prosjekter, jo høyere tall mener jeg. Så til sånn småstøp spiller det ikke så stor rolle. Og nei, det er overhodet ikke vanskelig!! :o)

  Jeg håper du har en heeeerlig pinsehelg!!

  SvarSlett