tirsdag 12. januar 2010

Hvor er det best å kjøpe frø??….

Jeg var og skulle kjøpe frø i dag for å begynne å så sommerblomster…men må innrømme at det var kanskje litt i tidligste laget….(Anne; februar er nok en bedre måned ja:-)) Alt skal jo læres….

 

Frøplanting 010

Men har du et ukesmål som er å begynne å så frø, så er det jo bare å sette i gang!

 

          Frøplanting 026 Frøplanting 020

  

Så etter uttallige ganger å ha blitt halvsur når jeg har dratt med meg hjem urteplanter fra matbutikken, som etter kort tid henger med hodene, så prøver jeg nå å drive dem fram selv….

Jeg har sett frøene i eva solo selvvanningspotter.  De står nå  i vinduskarmen på kjøkken. Så da er det bare å vente å se om det begynner å spirer…

 

Frøplanting 022

 

Jeg fikk jo sett hvilket tilbud de hadde av frø i butikken i dag da. Men det var ikke store utvalget av frø til sommerblomster.

Så jeg lurer på om jeg kanskje skal bestille frø på nettet! Men hvor skal en stakkar nybegynner starte og lete…Er det noen som har erfaring med å kjøpe frø på nettet? Tips tas i mot med takk!

 

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Anita

6 kommentarer:

 1. Tuuusen takk for koseleg komentar og ikkje minst koseleg mail:0) Beklagar at du ikkje har høyrt frå meg før, men eg har hatt skikkeleg bloggtørke, men no trur eg da snur;)Har savna deg i bloglandia, så det var så koseleg å få mail frå deg. Gler meg til å fylgje deg att, og skal legge deg inn i lista mi;)Er skikkeleg spent på korleis det går med drivhuset........

  Men no må eg eta litt, slik at eg kan kosa meg med kaffi til Greys:)

  Ha ein flott kveld:0)

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg har ikke erfaring med å kjöpe frö på nettet, men jeg har også planer på å gjöre det i år. To steder som går for å väre gode her i Sverige hvor jeg bor er www.impecta.se og www.raravaxter.com. På begge steder kan du handle fra Norge, men da må du jo selvfölgelig ta hensyn til tollregler og sånt.....finnes sikkert bra firmaer å handle av i Norge også, men de får andre tipse om:-)
  Så nydelige navneskilt du har laget til frösådden din forresten!

  SvarSlett
 3. Hei!

  Plantamera.se i Sverige har veldig mye spennende! Karin driver i smått, men det hun har er veldig bra. Mye der som su ikke finner alle steder! Dessuten er hun veldig hyggelig å handle med!

  Frøsådd er en veldig spennende hobby!

  SvarSlett
 4. Heisann og takk for hilsen hos meg!!
  Er selv en hageglad (gal) dame...og gleder meg slik til å komme i gang!!
  Sådde masse greier i fjor...i februar ca.
  Synest det var litt styrete siden jeg ikke har et ordentlig sted å ha det. Så i år tenker jeg å så ting som kan såes ute. Så da blir det vel å vente til april!
  Men det er jo fristende når stativene står fulle av frø på butikkene....så vi får se!!

  Ha en fin dag Anita :o)

  SvarSlett
 5. Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min :) Så herlig å så frø. Det er et sikkert tegn på at vi har varmere tider i møte. Lykke til med frøene og spirene dine:)

  SvarSlett
 6. Litt av et veksthuset du har fått deg Anita!! Kjempeflott!! Her får du nok "drevet" frem masse fine blomster og grønsaker etterhvert. - Vi må hogge ned noen store trær på eiendommen vår,og da lurer jeg litt på om jeg skal sette opp et lite veksthus jeg også. Hadde vært morro og dyrket frem druer og tomater. Har forresten plantet 2 drueranker på friland i høst. Blir spennende og se om det blir noe av de. Lykke til videre med hageprosjektet. hilsen tante G

  SvarSlett