tirsdag 25. mai 2010

JA, I har plantet porrer!!

Har nettopp vært inne på bloggen til Claus Dalby, der starter han med å stille spørsmål om -

Fik I plantet porrer? 

Svar: Ja, jeg plantet porrer!!!

Etter at han tidlig i april hadde et innlegg om å sette purrerløk i bedet, for så å få purren til å blomstre, da sprang jeg sporens til butikken og kjøpte meg purreløk for så å gjøre slik som Claus foreslo. Etter en detaljert beskrivelse om hvor flott purren skulle blomstre, ja da kunne jeg jo ikke la være å prøve dette ut…. Her ser du da jeg hadde satt dem ut i bedet…det var et merkelig syn...

Jeg har hatt meg mange lattere rundt disse halve purrene som har stukket opp av jorden. Og ikke minst folk som har vært på besøk hos meg…de har lurt på hvorfor jeg har satt purre halveis nede i jorden….. så har jeg jo satt dem ved inngangen til drivhuset,  så det er jo umulig å ikke legge merke til dem….

041

Jeg har til og med gått å tenkt om det hele var en spøk….Ja det er helt sant, jeg måtte innom Clauses blogg for å sjekke om det var 1.april dette innlegget var lagt ut….hehe.  Det kunne jo tenkes at de og så i Danmark narret folk 1.april… Så jeg ble glad og måtte le høyt, da jeg i dag så tittelen på et innlegg  til Claus i dag (nr. 2 eller var det det 3. ??)

044    035

Mine løker er også blitt vifteformede nå…og nye blader er på vei. Så nå skal jeg bare vente på den flotte purreblomsten!!!

 

Er det andre som har prøvd dette forsøket til Claus….og kanskje fått blomsterknopp også???

Ha en fortsatt fin hagedag!

Klem Anita

4 kommentarer:

 1. He, he - spennende! Det skal bli gøy å se blomsten!

  SvarSlett
 2. Joda- løp til butikken og kjøpte purre jeg også- men min ligger fortsatt i kjøleskapet- så det blir nok ikke rare blomstringen...
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Nææææh, så stilig! Mon tro hvordan blomsten blir? Dette blir spennende å følge med på!

  SvarSlett
 4. Hvordan går det med porrene dine? Har du fått blomsterknopper enda?

  SvarSlett