tirsdag 6. april 2010

Familieforøkelse...og drivhusdrøm

Her er vårt nye kjærkomne familiemedlem:

Mossi

Er hun ikke skjønn!!

 


Nydelig!! Det er minstejenta som har ønsket seg en dvergkanin lenge….Så vi ble enig om at etter påsken, så skulle vi dra til zooèn og se om de hadde en kanin som passet akkurat til oss..

Så i dag etter skolen og jobb, dro vi avgårde og kom hjem med denne nydelige kaninen…

drivhus 053   drivhus 055   drivhus 051

Mossi fikk være med en tur ute i drivhuset. Vi har nå fått satt inn glass i drivhuset, og jeg har satt ut noe av det som jeg har sått av frå…

drivhus 098  

drivhus 102   drivhus 107

Jeg har ikke fått noe hyller på plass enda, men kafè bordet og 2 stoler har jeg fått satt inn... Skal få noen puter til stolene og kanskje en duk….et lys også, eller en lykt med stearinlys inni… Det hadde gjort seg!

drivhus 086   drivhus 090   drivhus 092

Men trivselfaktor er viktig… jeg syns det skal være trivelig å gå ut i drivhuset….kunne ta med meg en kopp kaffe og sette meg ned og riktig slappe av og nyte synet av blomster og planter som skal gro og vokse der inne….

drivhus 072   drivhus 096

Hm…det mangler en del her inne enda, men det får komme etter hvert. Nå har jeg ihvertfall fått meg mitt eget drivhus!  Jeg kjenner at dette “drivhus livet “, det er noe jeg kommer til å like…

Inne i drivhuset står det noen planter av buskbom, som er klar til å  plante ut,og som jeg skal bruke når jeg nå skal jobbe videre med min nyetablerende drivhushage… (…har mange planer inni hodet om hvordan det skal se ut utenfor og rundt drivhuset….)

 

Nå tar jeg kveld…ønsker alle en fin uke!

 

Klem Anita

5 kommentarer:

 1. ojojojojoj, heldige deg!! Og neida, jeg finnes overhodet ikke misunnelig.. Ikke i det hele tatt. :o) SÅ lekkert drivhuset ditt er, og nydelig romantisk kafèsett du har satt inn. Tenk så masse herlig tid du kommer til å få i dette lekre drivhuset! Helt herlig, skulle inderlig gjerne hatt noe sånt i min hage.. :o) Hvor har du kjøpt det fra? :o)

  Kjempesøtt nytt familiemedlem - gratulerer! Helt skjønn.

  Ønsker deg en herlig uke!!

  SvarSlett
 2. Ååå...hedlige du! Er det Helios? Lekkert, lekkert! Akkurat den modellen liker jeg så godt, men det lille utspringet på langsiden. Jeg ønsker meg drivhus så jeg blir helt syk! Gleder meg til å følge ditt begynnende drivhusliv!! Stolene og bordet var også kjempelekre :)

  Og gratulerer med familieforøkelsen, helt skjønn var den lille :)

  SvarSlett
 3. Det var et kjempefint drivhus!! Gjør mye mer ut av seg enn mitt. Men har nok samme nytten :-) Stilig sitteplass du har satt inn også. Den lille kaninen var nusselig, håper den blir tam og kosete! :-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ser ikke ut til at kommentaren min kome med... prøver igjen:) For et flott drivhus, og så deilig plass du har til å kose deg der inne. Her hos meg er i grunn alt kaos nå, he, he:) Men, men. Har vokst ut av drivhuset for lenge siden... Og for ennydelig kanin:) Måtte vise ungene og de smeltet helt de og:) Meldt fint vær mot helgen nå, kos deg masse:) Klem

  SvarSlett
 5. Et slik drivhus ønsker jeg meg også! Men her er det nok forskjellig annet som må på plass før jeg kommer dit.. Får følge med ditt i mellomtiden og så får jeg bare fortsette å drømme! Fin blogg du har!

  SvarSlett