fredag 9. april 2010

Hagearbeid rundt drivhuset

Da vi skulle kjøpe drivhus, hadde jeg så lyst på et slik et som stod oppå en tegelsteinsmur, som var ca. en 60-70cm høy. Men på grunn av pris, så ble det uten mur…. Skulle tro prisen var ihvertfall noenlunde lik med eller uten mur,  men det var fakstiskt dobbelt så dyrt….!!

  

….en av grunnen for at jeg ønsket denne muren på drivhuset, var nå først og fremst for jeg syns det er nydelig.

En annen grunn er at - de klare glassene på drivhuset gjør at det blir et veldig innsyn og jeg synes at det fort kan se ganske rotete i drivhuset, når alle potte og urner synes utenfra…. Noen vil kanskje si at slik  er det med et drivhus, men jeg ønsker at det skal være pent å se på samtidig som det er praktisk...

  09.04.10 032   09.04.10 018

Siden det da ikke ble mur nederst på  vårt drivhuset, så har jeg løst problemet med innsyn på gulvet med at jeg nå har plantet en hekk av buskbom rundt drivhuset. Det fine med denne hekken er at den er eviggrønn… planen er at den skal bli tett og fin og holdes ca. på en halvmeter…

…syns det ble en fin løsning jeg!!!

 

Ha en fin fredagskveld alle sammen!

 

Klem Anita

13 kommentarer:

 1. Først og fremst; Tusen takk for koselege komentarer. Det er såååååå lenge sidan eg har vore rundt og lagt att eit lite spor, at eg faktisk har litt dårleg samvit......Alltid koseleg å finne ei lita helsing frå deg:0)

  Nr 2; For eit lekkert drivhus!!!!! Eg drøymer og om eit slikt drivhus. Eg har til og med planlagt kvar det skal stå;) Mor og far i nabohuset prøver innimellom og kome med gode forslag når det er små drivhus på salg, men eg ventar til eg kan sette opp det eg drøymer om. Den som ventar på noko godt........Kos deg i drivhuset framover. Min onkel gartner og eg, er heilt enige med deg; trivselsfaktoren i drivhuset er kjempeviktig, og ein koseleg sitteplass er eit must:0)

  Ha ei flott helg.
  Klem♥

  SvarSlett
 2. Det ble en fin løsning. Nå har du fått drivhus som er kjempefint!!!Håper du får flyttet inn og får den gode drivhusfølelsen snart. Og - krysser fingrene for at sola skinner like mye på deg som på meg i helga! :-) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. For et lekkert drivhus! Ønsker meg et sånt et :)
  Og jeg er enig i at det er lekkert med teglstein nederst, men med dobbel pris, så sier det seg selv hva man velger.
  Blir nok bra med hekk rundt :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Kjempelurt, kanskje jeg adopterer den løsningen etterhvert:)
  Ha en god hagehelg. Klem

  SvarSlett
 5. Det var virkelig smart! Jeg liker også de med teglsteinsmur så godt, men tenker at det er veldig mye annet man kunne kjøpt for de ekstra utgiftene det medfører. Nå har du på en måte fått både i pose og sekk med buksbom'muren' din :)

  SvarSlett
 6. Dette kommer til å bli veldig fint. Og heldig er du som er kommet så langt. Her er drivhuset enda bare i bestilling og grunnarbeidet er på gang. Jeg er sikker på at du vil få mange gode stunder med mye godt arbeid og kos i drivhuset ditt. Lykke til og god helg.

  SvarSlett
 7. Riktig et luksusdrivhus du har fått deg, veldig fint. Buksbomhekk rundt blir sikkert bra.
  Takk for at du skriver om trädgårdsfredag i forrige innlegg. Det skal jeg prøve å få med meg.

  Fin blogg du har. Ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 8. Men det är ett himla vackert växthus ni har...och med buxbomshäcken blir det ju perfekt! :o)
  Ha en fortsatt fin helg,
  lydia

  SvarSlett
 9. Du er jammen smart ja! :o) Det var virkelig en flott idè, jeg er også veldig enig med deg at det er så vakkert med stein nederst. Men dette kommer jo til å bli like pent - og kanskje til og med penere på vinterstid, igomed at den er eviggrønn! :o) Klare drivhus har fort tendens til å se rotete ut, dermed er det veldig pent å roe det litt ned med en hekk. Lekkert!

  Nå gjelder det bare å få den til å trives godt, så den blir tett og fin. Hihi. Men det fikser du nok lett! Drivhuset ditt er virkelig en drøm, jeg drømmer om et sånt et..

  Riktig god helg videre! :o)

  SvarSlett
 10. Så flott! Jeg drømmer om et drivhus og tanken på at det kan se noe rotete ut hadde ikke slått meg, noe det burde;)
  Jeg har mange spørsmål rundt drivhus og velger å følge med. Kanskje kan jeg gå i gang med eget til neste år.

  SvarSlett
 11. For et flott drivhus!!! Skulle gjerne hatt et slikt i hagen!! Synes også det ble en flott løsning med buskene rundt drivhuset.
  Jeg også vil ha! *drømme* *drømme*.. :)

  SvarSlett
 12. Hej Anita,

  Vilken bra idé med buxbom runt växthuset. jag håller helt med om att man vill att det ska se trevligt ut utifrån. Tror även att buxbomen blir en fin fond även inuti växthuset. Snyggt med svart!! jag är också så sugen på ett växthus men det får vänta tills barnen vuxit ifrån sin studsmatta...

  Trevlig kväll!
  Maria

  SvarSlett
 13. Kjempegod ide og virkelig lekkert,likte kjempegodt drivhuset ditt men hvor har du fått tak i det?

  SvarSlett