mandag 25. januar 2010

Ketsjup er ålreit

 

Her i huset prøver vi oss om dagen på Kari Jaquessons enkle knep for å få til en sunnere hverdag.

Det er ikke første gang vi har prøvd å endre litt på matholdningen her i huset, for holdning til mat synes jeg er viktig. Vi kan godt lære ungene å være litt kritiske til hva vi stapper inn i munnen vår, (selv om vi vet at de spiser skikkelige E-bomber på pinne når vi ikke ser på….).

Med det som opptar meg mest er at ungene skal få dekket sitt dagsbehov av vitaminer og næringsstoffene de trenger. Så da ungene ikke spiste opp matenpakkene sine på skole, tok vi hintet og måtte gjøre et tiltak..

…og da ble denne boken til stor hjelp!!

Jeg har mange kokebøker fra før, men denne er faktisk for det første; den billigste av dem (299,-), og for det andre; så trenger du ikke ha et helt varelager  av matvarer for å kunne lage maten som presenteres i boken…

Ett annet poeng i boken er at maten som serveres skal smake godt(selv om den er sund..) og det skal kunne gå ann og lage maten selv  om vi lever i en hektisk hverdag.

Denne boken er den beste kokeboken jeg har hatt. Den er enkel og den er laget med  hovedtanke på barna, men den er jo også for voksne da.

Anbefales på det sterkeste til alle!!

Boken kan kjøpes her

Her i huset liker ihvertfall barna den nye vrien vi har på gang her, og matpakken deres er spist opp hver dag!!

 

Ha en fin fin kveld Alle sammen!

Klem Anita

1 kommentar:

 1. Hej Anita!
  Det verkar vara en bra biträdande vice kokbok!
  Era barn få mat på integ skolan?

  Beträffande blomman på min kabeltrumma ... Namnet Agapanthus, kallad "Afrikas blå Lilja" här i Sverige (det är vanligast i blått).

  Ha d gott!
  Kram Hanna

  SvarSlett