lørdag 22. januar 2011

Vårtegn i hagen…..

 
 
Det er ikke mye som tyder på at det er vinter hos oss nå…Snøen er smeltet og regner henger som dråper på trær og busker i hagen….
 
 
Da jeg var en tur ute i dag for å fylle på med mer mat til fuglene i hagen….så jeg et vårtegn…Jeg sprang inn igjen for å hente kamera… Detter er vell litt tidlig??
 
068   069
 
062   064
 
Det er et hvit syrentre på de to øverste bildene og en ripsbærbusk på de to neste…. her er det skikkelig liv!!…tydelige knopper som skal bli  til flotte grønne blader….
 
 
Jeg ble så overveldet etter å ha sett dette, så jeg  nå har jeg gått med lupe på en aldri så liten oppdagelsestur for å se hvordan det går med andre  buksvekster i hagen…
 
En klematis også med tydelige nye knopper…
 
071   072
 
Det jeg lurer på er hva som skjer hvis det nå blir frost  ute igjen….??
 
Ha en fortsatt fin lørdag!
 
Klem
 

8 kommentarer:

 1. Dejligt at gå og se på knopperne i træer og buske her tidligt på sæsonen.
  De er ved at gøre sig klar til foråret, egentlig forunderligt, at de små knopper bliver til blade om nogle måneder :-)

  SvarSlett
 2. Så gøy:) Det går nok bra med de, de lager sine knoppanlegg klare på høsten, og har de vinteren igjennom, så de har nok allerede hatt litt frost:) Hos oss har vi fortsatt masse snø... så vårtegnene er skjulte her hos meg og blir nok det en stund til...

  SvarSlett
 3. Jeg synes bare, at det er alt for tidligt med mange af de knopper, der allerede viser sig. Jeg tror, at de fryder tilbage, hvis vi igen får frost. Men de skal nok komme igen.

  Go' l'rdan til dig :-))

  SvarSlett
 4. Jeg kan godt sende over litt snø til deg... hihi!
  Men hurra for vårtegn - selv om det er litt tidlig! Har ikke vært i hagen og sett - hæler ikke - det regner og blåser så innmari. Nei, kroer meg her inne i varmen i stedet!!!
  Ønsker deg en flott søndag!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 5. Tenker det går bra jeg. Såg i dag at hasselen hadde klare store rakler allerede.

  SvarSlett
 6. Hei! Fikk vårfornemmelser av å lese bloggen din og se bildene. Gikk rett ut og plukket en stor kvisthaug som jeg tror blir fin etterhvert. Sikkert 10 forskjellige slag, spennende å se hva som kommer.
  Flott blogg du har, inspirerende å se. Jeg har en liten hage som utvikles år for år, skrånende og mye skygge men likevel med drivhus og stort staudebed. Gleder meg til våren kommer for fullt. Vi har to måneder til foran oss her med snøfall, så jeg får starte inne. Har vasket drivbenken idag....:)

  SvarSlett
 7. Så hyggelig å få besøk av deg. Du kan gjerne følge meg videre. Jeg har i alle fall valgt å følge deg. Har ikke hatt tid til å se mye på din blogg ennå, men av småbildene kan jeg se at vi kanskje har litt lik smak på noe....
  Deilig när knopperna brister, fine bilder:)

  SvarSlett
 8. Vi går mot vår....det er nå helt sikkert!!
  Herlig å se de første vårtegnene :o)

  SvarSlett