onsdag 19. januar 2011

Driving av kvister...

Det er  så kjekt å ta kvister og grener fra trær i hagen inn, for så å drive fram blomster inne i stuen...
Jeg har vært en tur ute i hagen i dag og tatt med meg inn noen grener fra litt forskjellige trær... Det kan fort ta noen dager før mann kan begynne å se liv…Så mens vi venter på den store blomstringen i stua  her, så viser jeg noen bilder av grener som jeg tok inn i fjor….(så vet jeg hva jeg kan glede meg til..)

…syren kvist…

IMG_7387
….magnolia…

IMG_2030  IMG_2043
IMG_2031
…epleblomst...

Jeg lengter ikke helt til våren enda. …nå er det vinter, og jeg liker faktisk vinteren ganske godt!
….selv om det er om våren og sommer  jeg liker meg aller best…når jeg kan jobbe i  hagen… Men nå planlegger jeg ting som jeg skal gjøre når det våres litt…. imens synes jeg det er koselig med litt vår i stuen….

 070 068

…i dag har vi feiret 10-års hjemme hos oss. Det er minstejenta som har hatt bursdag.
Gratulera med dagen Johanna vår!!!
Ønsker alle som er innom en fortsatt fin midtukesdag!!….og takker for alle som har lagt igjen koselige kommentarer. Kjempekjekt!!
…jeg skal ta meg en runde rundt til dere nå:)

Klem

8 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen til Johanna! Tiden flyr avgårde :-) Kjempe fin ny header du har fått!

  SvarSlett
 2. Så vakre kvister og for en glimrende ide - at jeg ikke har tenkt på dette før. Tusen takk, i morgen skal jeg vasse meg gjennom sneen og se om jeg ikke kan ordne meg noen kvister.
  Takk for ideen, og gratulerer med bursdagsbarnet.

  SvarSlett
 3. Et nydelig vårtegn!!
  Tror jammen jeg skal plukke litt inn jeg også!
  Grattis med bursdagen i heimen :o

  Ha en fin dag .o)

  SvarSlett
 4. Tror jammen jeg skal ta en tur ut i hagen og klippe meg noen kvister jeg også! Det er godt å se at det spirer og gror!
  Mvh Monica

  SvarSlett
 5. Tillykke med dagen Johanna. Bare mine træer var så store, at jeg kunne klippe kviste, Suk! Men det bliver de en dag.

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
 6. Vi får en 10-åring til sommeren - hvor ble de årene av??? Nydelige kvister du deler - skikkelig vårfølelse - spennede å vente mens de avdekker sine skatter de bare grenene...
  Byt helgen
  Hilde

  SvarSlett
 7. Gratulerer til ti åringen, rundt tall og greier:) Ja enn så er det vinter:) Koser meg med vinteren fremdeles, men gleder meg stort til våren. Abstinensen stiger, så jeg starter så smått i drivhuset til uken:) Gleder meg til å følge deg i ny sesong:)

  SvarSlett
 8. Takker for hyggelig hilsen:) Huff enda en gang...falt for magnolia kvisten din...men tror ikke jeg har hjerte til å kutte greiner av min magnolia, den er så liten enda....
  Ang varme i drivhuset, jeg valgte en rimelig løsning; vifteovn fra claes olson og temperaturvakt som settes på kontakten, også fra claes olson, kom ikke så galt ut i pris. Skal jeg være ærlig er ikke temperaturvakten montert enda, så jeg fyrer på full, og strømmen går... men når jegkommer ned fra fjellet på søndag, så skal den settes i. Turte ikke helt å stole på at den virket når jeg ikke var hjemme og kunne følge med... skal skrive innlegg om hvordan det går:)

  SvarSlett