torsdag 2. desember 2010

Et grønt tips..…

Når det skal pyntes til jul, så synes jeg det er så gøy og gå ut å hente litt grønt fra hagen. For min del så har det da bestått for det meste av barlind, tuja, kristorn og buskbom. Men i år har jeg prøvd noe nytt som jeg aldri har kommet på å bruke engang før i år,  nemelig benved, klatrebenved. Det ble så fint synes jeg!!
 
 
Bedved
 
Her har jeg “kledd” en adventsstake med klatrebenved. Jeg likte så godt den blandingen av hvit og grønt på bladene. Spesielt sammen med hvite lys. Det er som er mest overraskenede er faktisk hvor godt bladene holder seg. Denne staken har stått pyntet slik på kjøkkenbenken  i snart  en uke nå, og selv om vi har fyrt i peisen hele tiden på grunn av det kalde været vi har  her på vestlandet om dagen,
 
021

 

….så har bladene holdt seg fantastisk bra til nå å være knusk tørre. Fargen og fasongen er så fin at jeg faktisk ikke tror jeg trenger og bytte dem ut med nye blader før adventstiden er over. Så dette kan jeg anbefale hvis du har en slik busk stående ute i hagen din…..eller kanskje har naboen:)

Slik ble advenskalenderen i huset her til slutt….

034 

035 

047 

050 

053

 

Ha en fin kveld til deg!

 

Klem Anita

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vilken härlig blogg du har! Din julkalender är också jättefin! (Tack för kommentaren.) Jag kommer definitivt att titta in fler gånger!

    Ha en fin vecka!
    Stina

    SvarSlett