mandag 15. februar 2010

Utfordring: Hagen fra forskjellige årstider…..

Jeg har blitt utfordret av Anna, til å vise et bilde fra mitt bildearkiv.

Anna er forresten ei fantastisk flott ung dame som jeg er tante til:)

 

1. Gå inn på mappa "Mine bilder"
2.
Velg den 4. eller 7. mappa.
3. Finn frem det 4. eller 7. bildet.


Etter å ha gjort det som er beskrevet ovenfor, falt det på dette herlige bilde med 3  av mine herlige unger. Bilde ble tatt i fjor da vi var på vei til påskefjellet – til Rauland. Da vi kom til Haukelifjellet var vi bare nødt til å stoppe bilen, for å få eviggjort det flotte været og den flotte naturen med å ta noen bilder. Det var bare helt nydelig å kjøre over fjellet den dagen.

IMG_2162   IMG_2168   IMG_2170 

Det tragiske med påsken i fjor, var at det aldri ble noe flott vær. Solen uteble… så dette var den eneste dagen med sol den påsken…… (en dag vi for det meste tilbrakte i bilen…) Men vi er optemister og gleder oss til påsken i år, håper selvfølgelig på masse sooooll!

4. Sett inn bildet i et innlegg og skriv litt om det.

Når jeg kom til punkt 5. i denne utfordringen, ble jeg litt betenkt….

5. Utfordre 5 nye, legg ut en link til de du utfordringer og gi beskjed til dem.

Dette er en utfordring som har lansert rundt i blogglandia i lang tid  nå. Så jeg tenkte litt på om det gikk ann å finne på  noe annet….

Rett og slett lage en ny utfordring…

Hmmm, etter som jeg tenker på at jeg selv har en hageblogg + litt til, så kunne det vært en idè at utfordringen skulle være noe hagerelatert. Og siden det er så mange som er så flinke med å ta bilder fra hagene sine, så er det nok mange som sitter med bilder av motiv fra ting i hagen sin, og jeg utdordrer til å vise samme motiv, men fra  forskjellige årstider.

Januar 047       IMG_5661

 

Januar 048 

Her har jeg en flott urne som jeg fikk tak i til en billig penge i fjor. Den var ikke særlig pen i fargen da, så etter å ha prutet den ned til halv pris, og etter noen strøk med maling har den blitt akkurat slik som jeg ville ha den. Oppi urnen har jeg plantet en nydelig rosa hortensia, eføy på vær “ving” og bunddekke med rosa flittigliser. 

Synes i grunn urnen med det den inneholder er flott nå om vinter også jeg. Gleder meg til å se om hortensiaen klarer seg til våren…

Det er artig å så hvor forskjellig flott samme ting kan være på de forskjellige årstidene.

Så nå utfordrer jeg 5 flotte blogger til å vise bilder av “noe” fra sin hage fra forskjellige årstider:

Hannas

Blomsterguri

Turbo Lotte

Furulunden

Som mine dager er

 

 

Ha en fin mandag alle sammen!

Klem Anita

3 kommentarer:

 1. Nydelige bilder du viser... flott og mye variert her inne, legger igjen et lite spor slik at du ser at jeg har vært her :o) Jeg kommer tilbake for å følge deg videre... Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Hei
  Så hyggelig at du liker bildene mine,skulle ØNSKE at jeg hadde makro linse til speilrefleksen min, men jeg har kun den universale linsen. Derfor står sparegrisen på benken og roper etter "mat" ,så jeg skal få kjøpt meg en makro.Det er det jeg liker å fotografere.Nå får jeg det ikke så skarpt som jeg ønsker , ikke nær nok heller....

  Kos deg i kvelden

  SvarSlett
 3. Heia

  Takk for utfordringen. Kreativt tenkt av deg å lage en egen vri. Jeg ble litt undrende til å begynne med ... .har jeg noen bilder fra hagen til ulike årstider. Jeg er jo knapt ute på terrassen vinters tid. Da er det sannelig ikke mye å ta bilde av. Sommers tid derimot har jeg et hav av bilder å ta av. Noen av disse viste jeg i gårsdagens innlegg ;-)

  Jeg håper det er greit nok, og at utfordringen ble noe avstumpet i så måte.

  Bildene dine derimot skal ha all skryt. Flotte bilder av ei kjempefin urne. Er selv veldig svak for dem, og har en maken - men til innendørs bruk. Er det romsersk, gresk eller fransk stil mon tro?

  Ønsker deg en fortsatt fin uke, Anita.

  Klem fra Marit

  SvarSlett