mandag 8. februar 2010

Riktig prioritering...!!

Så langt er vi kommet på drivhuset…. Som du ser så er ikke glassene blitt montert enda, snøen ligger på gulvet i drivhuset…Men så snart været tillater det og vi prioriterer “drivhushagen” så skal nok glassene komme på plass.


Å prioritere riktig er ikke alltid like lett. Det er jo så mye som vi ønsker å gjøre…

Og det er jo kjekkest å få gjort ferdig prosjekter som en har begynt på, før en begynner på nye ting. Men før mine prioriteringer blir prioritert så må jeg også ta hensyn til mine nærmeste; mine barn og min kjære mann. For de er tross alt viktigere enn noe annet!

Så i helga har det bare vært prioritet nr. 1 – familien min….på hyttetur. Kost oss masse!!!

Hyttetur 6-7.2.2010 042 Hyttetur 6-7.2.2010 050

Her er ungene og koser seg i snøen!!

Det var utrolig masse snø til å være der vi har hytte.

Hyttetur 6-7.2.2010 039 Hyttetur 6-7.2.2010 006

Mann måtte på taket for å måke snø. Det er første året at vi har mått gjøre det. Men med 80 cm med snø, så var nok det lurt å få det bort.

  Hyttetur 6-7.2.2010 035

Og når vi først er i islyktproduksjon hjemme med ny islykt-form, så må vi gjøre det på god gammeldagsvis når vi er på hytten. Men vi var enige alle sammen at disse var like koselige som de vi hadde laget hjemme.

Faktisk så bringer dette barndoms minner fram hos meg. Slike lykter som dette laget vi da vi var små…

….så drivhuset må faktisk bare stå på vent en stund til….. For nå går vi allerede mot en ny skihelg og etter det nærmer vinterferien seg….

Ha en fin uke, alle sammen!

Klem Anita

4 kommentarer:

 1. Riktig prioritering! Drivhuset haster ikke riktig enda. Snø er koselig både for store og små, vi må bare hygge oss mens vi kan. Fine bilder og snølykter!

  SvarSlett
 2. Jeg er så enig med deg; familien først. Og min erfaring er at det er mye kos med å tenke på alt man gleder seg til også. Drivhus blir det jo tydeligvis.
  Og snøballyktene er kjempekoslige og skaper stemning.

  SvarSlett
 3. koslige bilder! gullongane i snøen:)
  har forresten ein utfordring te deg på min fantastiske blogg;)

  SvarSlett
 4. Så flott drivhus du har:) Gleder meg til å følge med hvordan det blir hos deg:) Og så nydelig bilde av snølykter, virkelig så en minnes hvor fin vinter vi har hatt:) Klem og god påske igjen:)

  SvarSlett