søndag 1. august 2010

Se denne sprekkeferdige.....

Purren!!

Nå har vi vært 2 uker på tur med båten vår. Vi har virkelig kost oss, og for det meste så har vi vært rundt omkring på Sørlandet.. .

Det er skjønt med ferie…men du og du så  fantastisk det er å komme hjem!!!

01.08.2010 019 

Slik så purren ut nå når vi kom hjem. Jeg var helt sikker på at jeg ikke skulle få med meg blomstringen på disse…siden vi var bortreist. Jeg plantet disse purrene etter inspirasjon fra Claus Dalby…innlegget her og her kan du se når disse purreløkene ble plantet…En stund lurte jeg faktisk på om Claus hadde spilt oss alle en aldri så liten 1.april spøk…:)

Men nå er de altså begynt å blomstre…gleder meg til å se dem fult utsprunget. Det går seint…men det er nok en helt naturlig forklaring på det – den store varmen har vi jo fortsatt ikke hatt….Men vi har fortsatt en hel måned igjen av sommeren, så her vi har fortsatt mye å glede oss til i hagen!!

Det er helt rart å så hvordan det har vokst i hagen når vi nå har vært borte i 2 uker….Og siden det ikke er solen som har regjert mest når vi har vært borte, har regnbygene dominert så det holder… Det er ikke bare blomstene som har fått vann nok på beina…men ugresset har nesten tatt overhånd….  Jeg vet neste ikke i hvilken ende jeg skal begynne å luke i….Så her må det strakstiltak til!

I mellom øktene med klesvask (…og det er ikke få hauger med klær..det kan jeg låve…. 6 personer i 2 uker…phu..).. så skal jeg nå ut å rydde og luke i hagen!!! Gleder meg faktisk!

Måtte bare legge med noen bilder fra melkespannet mitt….se hvordan det blomstrer nå!!!!

 

01.08.2010 001  01.08.2010 002 

Se her hvordan det så ut i melkespannet 7.juli… Stor forandring….nydlige disse rosa blomstrende fuksiane.

 

Ha en fin søndag og 1.august, alle som kikker innom…

Klem Anita

1 kommentar:

  1. duogdu for en lekker krukke (melkespann). Super blomstring og delikat farge :) Flott bilde av purren også. Jeg hadde altså ikke fått med meg at purrer hadde fine blomster, men så veit jeg det.

    SvarSlett