torsdag 8. juli 2010

I morgen kanskje…..?

Jeg går å kikker vær dag på denne fuksiaen om den ikke snart skal begynne å blomstre…. Jeg har nemelig klart og overvintret denne planten fra i fjor, og jeg er ikke lite stolt av å ha klart det!!!

  09.07.2010 005

Fuksiaen var en bitteliten plante når jeg kjøpte den i fjor….og den er blitt minst dobbel så stor iår… Men den har da også fått plenty med plass til røttene sine da det gamle melkespannet ble funnet fram. Det er fult av knopper på planten, så jeg kan nesten ikke vente til den setter i gang med sin blomsterprakt…med sine nydelige lysrosa blomster…Kanskje den første blomsten vil titte fram i morgen…kanskje???

Se hva min fantastiske mann har satt i gang med…..en pergola ved inngangen til drivhushagen…

06.07.2010 104  06.07.2010 108

…kommer tilbake med flere bilder fra dette prosjektet når det er blitt litt mer ferdig…Jeg har noen planter som skriker etter å få noe å klatre i, så her skal de jammen meg få svingt seg oppover disse stolpene…


Tvi, tvi  -  Anita

3 kommentarer:

 1. Å så heldig du er som får pergola:) Det blir sikkert super flott:)
  Jeg er også imponert over hva en overvintring gjør med plantene. Jeg kjøpte to små pelargonier i fjor, og etter vinteroppbevaringen er de blitt diiigre:) De begynner å blomstre nå... Jeg synes alt er litt sent i år... men den 'O store varmen' har ikke akkurat kommet enda...selv om det er mange soldager... Lykke til med prosjektet, gleder met il å lese mer:)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott pergola du har fått laget deg. Vi lagde en i fjor, men jeg synes det går så forferdelig tregt med rosene og clematisene som liksom skulle klatre oppover/velte seg over toppen - kanskje det blir mer frodig til neste år :-)

  Gleder meg til å se flere bilder ettersom prosjektet skrider frem og plantene kommer på plass.

  SvarSlett
 3. Kjempesøt Fuchsia i melkespannet, det var en kledelig match. Og sååå flott pergolaen blir! Du har en flink og samarbeidsvillig mann :) Det blir spennende å se flere bilder fra prosjektet :)

  SvarSlett