mandag 18. juli 2011

Her er årsaken til lite haging....


Vårt nye familie medlem WILMA

Er hun ikke nydelig???


Den 10 juni var vi og hentet denne skjønnheten i Fredrikstad...og nå har hun fått en ny hverdag  her på Vestlandet med fire, barn meg og mannen i huset. HELT FULLKOMMENT:))

Valpen vår er en Gordon Setter.Her koser barna seg sammen med henne...Hun er blitt alles yndling!!! 

Det er veldig travelt med en valp i huset....en kjempestor overgang. Jeg syns faktisk det er mer arbeid med den eller med en baby....Det har derfor ikke blitt noe særlig tid til hage i det siste... Det har gått mye tiden til valpen, men det var vi veldig innstilt på på forhånd.

I begynnelsen så likte Wilma veldig godt sko....er det mulig, så sant hun fikk en sjangs...så smakte veldig godt med sko....men heldigvis så har vi klart å "plukke" det av henne. Men vi får trøste oss med at det er en overgang med disse valpestrekene... Skjønn er hun uansett!!


Nå er Wilma vår blitt 3,5 mnd. Jeg var ute i går for å ta noen nye bilder av henne. Solen kom akkurat fram da jeg fant fram kamera.....tidligere på dagen så regnet det noe helt enormt.


Hun vokser noe helt utrolig fort!!! Vi kan nesten se at hun vokser bitte litt for vær dag....De er jo så skjønne når de så små....så vi får tåle alle valpestrekene hennes og nyte vær dag. Om ikke lenge så er hun stooor.

 Men nå ser det jaffalt ut som jeg skal få litt mer tid i hagen.... og det gleder jeg meg til. Nå håper jeg bare at sommervarmen kommer og at jeg kan tutle ute i hagen....det er jo det jeg elsker å gjøre på denne tiden av året, selv om jeg koser meg veeeldig med vårt nye familiemedlem.

Ha en fin uke, alle som ser innom

Klem 

1 kommentar:

  1. Åååå helle dussen så nydelig. Blir helt betatt av slike vakre skapninger.
    Mye arbeid, ja det er sikkert, men du de er bare SÅ gode uansett.
    Kos dere

    SvarSlett