mandag 29. november 2010

Førjulsgleder

I dag har jeg holdt på med å endre hedderen på bloggen min. Alltid kjekt å prøve noe nytt…
Siden jeg elsker denne tiden vi nå er i, nemmelig førjulstiden, ønsker jeg for alle som er innom bloggen min, at dere må huske å stoppe litt opp i hverdagen og finne rom og tid for å  oppleve mange fine førjulsgleder. Og hva er førjulsgleder for deg….??For meg så trenger det ikke å være så mye som skal til for at jeg virkelig skal føle denne førjulsgleden. Fyre i peisen en kveldsstund, ta på meg raggsokker, koke en god kopp kaffi og  sette meg godt ned i godsofaen med et kjekt blad som jeg har spart på hele dagen, og nesten ikke kan vente til jeg skal bli enda mer juleinspirert av nye ideer….29.11.2010 126

Jeg elsker å ha friske blomster, helst til en vær tid….og når Coop driver reklame om å mixe 3 stk. utvalgte produkter for tilsammen kr 69,- da kunne jeg jo ikke la være og kjøpe 3 buketter med roser. Det ble tre forskjellige buketter. En med hvite, røde og en bukett med fargemix av mørkrosa og hvite roser.

29.11.2010 128

Så nå nyter jeg synet av en fantastisk flott rosebukett som jeg har bundet sammen. Synes det er så nydelig å blande røde og rosa farger. Egentlig så har denne farge kombinasjonen vært helt utenkelig for meg inntil nylig….men det er rart hvor påvirket man kan bli av å lese blader og blogger….eller..jeg liker ikke å kalle det å bli påvirket, det er jo et så negativt ladet ord...  Å bli inspirert til å tenke nytt!  Det er det jeg mener. (..må da være et godt sunnhetstegn å kunne tilpasse seg…:)

Ha en fantastisk førjulstid med mange førjulsgleder alle sammen!!!

Klem Anita

2 kommentarer:

 1. Tack för titten hos mej.
  Så många fina blommor det fanns här inne. Älskar allt med trädgård.

  Kram Åsa

  SvarSlett
 2. Hej Anita,
  Vilka härliga buketter du hittat. Det är verkligen härligt den här tiden på året. Jag njuter också mycket nu i adventstiden:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvarSlett